Viking Dog Camp

 In klassieker

De Viking Dog Run is een combinatie van Bootcamp en een Viking Run. In het programma van doggy days 2020 heet dit onderdeel Viking Dog Camp

Samen met je hond en andere doggy days bezoekers een sportief team vormen? Houden jij en je hond van een sportieve uitdaging in groepsverband? Dan is  Viking Dog Camp echt iets voor jullie! 

De leuke en soms ingewikkelde bootcamp oefeningen staan verdeeld over een uitdagend parcours op het strandje bij de zwemvijver. Denk aan allerlei legernetten waar je onderdoor moet kruipen of bijvooerbeeld slalommend door een parcours van liggende autobanden rennen.

Dit parcours wordt in groepsverband afgelegd in een looptempo. Een goede samenwerking tussen baas en hond is hier van groot belang! Maar ook een goede samenwerking met de andere deelnemers is heel belangrijk, want je kunt elkaar zo maar eens nodig hebben bij bepaalde uitdagende oefeningen. 

Alleen gezamenlijk kunnen jullie dit parcours doorstaan en de finish bereiken! Durven jullie de uitdaging aan?

Je hoeft zelf niet eens zo sportief te zijn, als je maar in een team zit met een paar sportievelingen dan kom je al een heel eind!

Daarom kan iedereen, ongeacht leeftijd of sportniveau met zijn/haar hond(en)  deelnemen aan de Viking Dog Camp.

Viking Dog Camp
vicking-dog-camp