Veelgestelde vragen met betrekking tot doggy days 2021

Vraag: Waarom zijn de doggy days arrangementen dit jaar duurder geworden?

Antwoord: Zoals bij vele bedrijven het geval is, wordt er bij Landal GreenParks jaarlijks een minimale procentuele prijsstijging doorgevoerd. Helaas zijn wij van doggy days hierdoor uiteindelijk ook genoodzaakt dit door te voeren bij de prijsbepaling van onze arrangementen.


Vraag: Hoeveel honden mag ik meenemen (per persoon)?

Antwoord: Daar zit in principe geen limiet aan. Meerdere grote honden in een tweepersoons bungalow kan wel wat krap worden, dan adviseren wij om een grotere bungalow te boeken.


Vraag: Waarom moet ik tijdens het online reserveren meerdere email-adressen aanleveren?

Antwoord: doggy days heeft een geweldig gevarieerd en uitgebreid programma met gemiddeld 30 verschillende programmaonderdelen. Er zitten alleen een paar workshops tussen met een gelimiteerd aantal deelnemers per tijdseenheid. Dit is om er zeker van te zijn dat iedere hond-baas-combinatie persoonlijke begeleiding van onze hondenprofessionals krijgt.

Om alle bezoekers EN alle honden gelijke kansen te bieden hebben we voorafgaand aan doggy days,  een “online inschrijvings-moment” waarbij ALLE bezoekers per mail de uitnodiging krijgen om zich online te registreren voor deze workshops.

En om die reden willen we dus van iedere bezoeker (en niet alleen de hoofdboeker)  zijn/haar emailadres!!!


Vraag: Kan ik ook eerder al een bungalow huren, of langer blijven dan het doggy days weekend?

Antwoord: Jazeker, verlenging vooraf of achteraf is mogelijk en kost bij een bungalow bezetting van minimaal 4 personen € 15,- per persoon per nacht. Voor een bezetting van twee personen zijn deze kosten € 30,- per persoon per nacht. Dit is exclusief de verplichte toeristenbelasting (€ 1,- per persoon per nacht) en huisdier (€ 5,75 per huisdier per nacht).

Belangrijk is dat u tijdens het maken van uw reservering op de website van doggy days, aanvinkt dat u interesse heeft in het verlengen van uw verblijf. Zo is doggy days op de hoogte van uw interesse in verlenging en wordt er door Landal binnen 3 werkdagen contact met u opgenomen.


Vraag: Ik heb gereserveerd op de doggy days site, hoe gaat dit nu verder?

Antwoord: Je ontvangt direct na je betaling een geautomatiseerde e-mail met daarin de bevestiging van je reservering. Onderaan deze e-mail kun je vinden welk arrangement je hebt afgenomen.

Naast het arrangement zullen hierin ook de verplichte kosten van het bedlinnen + toeristenbelasting en eventuele extra’s die u heeft afgenomen worden weergegeven, zoals comfort pakket(ten) of een annuleringsverzekering.

Deze geautomatiseerde email is tevens het bewijs dat u geboekt heeft voor doggy days 2021 en dat uw reservering definitief is.


Vraag: Kan ik ook direct via www.landal.nl een bungalow boeken en dan deelnemen aan het doggy days weekend?

Antwoord: Nee, u heeft in dit geval alleen betaald voor uw overnachting. Om deel te nemen aan de activiteiten en workshops die tijdens doggy days georganiseerd worden, moet u echt via de website van doggy days boeken.


Vraag: Kan ik een annuleringsverzekering afsluiten?

Antwoord: Ja, dat is aan te vinken tijdens het boeken. Voor €29,00 euro kun je je verzekeren voor het gehele boekingsbedrag, dat bij annulering volledig wordt teruggestort, minus de kosten voor de annuleringsverzekering.


Vraag: Waarom moeten we de toeristenbelasting en het bedlinnen apart betalen?

Antwoord: Deze kosten zijn per persoon, mocht een bungalow niet helemaal vol zitten dan willen wij jullie deze kosten niet laten betalen.


Vraag: Kan ik ook voor een of voor drie personen reserveren?

Antwoord: Dat kan, alleen bent u wel gebonden aan de twee-, vier-, zes- en achtpersoons bungalows.


Vraag: Wanneer wordt het programma bekend gemaakt?

Antwoord: Onder het tabje “Programma” op onze website en op onze Facebookpagina zullen wij continue updates geven van het programma.


Vraag:  Ik wil graag in delen betalen of pas na mijn vakantiegeld in mei 2021, kan dat? En kunnen jullie een bungalow voor mij apart houden?

Antwoord: Nee sorry, dit kan niet. U kunt het totaalbedrag enkel en alleen in 1x betalen en alleen via onze website. Wel bieden wij de mogelijkheid aan om met verschillende betaalmethodes de reservering te maken, zoals middels creditcard of paypal. Bepaalde (goedkope) bungalows apart houden totdat u wel kunt betalen doen wij helaas niet. Uitverkocht = uitverkocht.


Vraag: Mag ik tot maandagochtend blijven of moet ik zondag al uitchecken?

Antwoord: Het programma van doggy days loopt tot en met zondagavond, maar uw verblijf tot aan maandagochtend. Dus wij adviseren om gewoon op maandagochtend 11:00 uit te checken, want ook het avondprogramma van de zondag is voor elke bezoeker de moeite waard. Maar mocht u hierdoor in de problemen komen met uw werkgever dan kunt u natuurlijk altijd op zondagavond richting huis gaan.


Vraag: Moet mijn hond gevaccineerd zijn en moet ik zijn of haar paspoort meenemen?

Antwoord: Alle honden moeten gevaccineerd of getiterd en vrij van vlooien zijn. Een paspoort is niet nodig voor doggy days.


Vraag: Kan ik ook een dagje langskomen?

Antwoord: Nee dat kan niet, doggy days is weekend lang plezier, dit maakt het event en de beleving uniek.


Vraag: Is er een dierenarts aanwezig indien mijn hond ziek wordt?

Antwoord: Ja, in ons team zitten meerdere dierenartsen die het hele weekend aanwezig zijn.


Vraag: Moet ik aan het einde alle hondenharen opruimen?

Antwoord: De bungalow moet netjes achtergelaten worden. Indien dit niet het geval is volgt er eventueel een naheffing.


Vraag: Hoe laat kan ik inchecken?

Antwoord: Op vrijdag 11 juni 2021 kan je vanaf 15:00 inchecken.

doggy days locatie

Spelregels

Op alle reserveringen zijn de algemene voorwaarden van Landal GreenParks van toepassing.

De algemene voorwaarden van Landal GreenParks kun je hier vinden.

Om alles goed te laten verlopen heeft doggy days de volgende spelregels:

  1. Alle honden op doggy days moeten zijn ingeënt dan wel getiterd.
  2. Alle honden moeten vlooienvrij zijn.
  3. Honden dienen te worden aangelijnd op het park.
  4. Natuurlijk ruim je de behoefte van jouw hond(en) op.
  5. Van elke hond wordt verwacht dat deze gesocialiseerd is.
  6. Hondenbaasjes die nog geen W.A. verzekering hebben, adviseren wij deze alsnog af te sluiten, voor als er onverhoopt toch iets mis gaat.

N.B.

Annuleren voor doggy days en restitutie van de totale reissom is enkel mogelijk als u aan de annuleringsvoorwaarden voldoet van de door u afgesloten annuleringsverzekering á €29,-  die u wordt aangeboden tijdens het boeken van uw arrangement. Mocht u GEEN annuleringverzekering hebben afgesloten dan zijn de  kosten in geval van annuleren tot 28 dagen vóór aankomst 30% van de totale reissom en bij annulering vanaf de 28e dag voor aankomst 100%.